OSNOVNI MENI

Ovo Vam je osnovni meni gde birate najbitnije linkove, kada je označen link zelenom bojom, ta stranica je otvorena / aktivna.

REGISTRACIJA

Ako želite da postanete naš novi korisnik, morate prvo da se registrujete, sada možete bez odlaska na uplatno mesto da napravite nalog.

Na našem sajtu u gornjem desnom uglu imate opciju Prijava / Registracija, sledeći korak je da kliknete na link registracija i da popunite formular.

Kada popunite sve podatke idite na “sačuvaj” i na Vaš e-mail će Vam stići aktivacioni link kojim aktivirate Vaš nalog i možete da se prijavite.

ZABORAVLJENA LOZINKA

Kada odete na naš sajt i dođete do momenta kada treba da se ulogujete (unesete korisničko ime i lozinku), odmah ispod toga imate opciju „izgubljena lozinka“.

Klikom na tu opciju, ponudiće Vam se da upišete Vašu e-mail adresu, i momentalno ce Vam na mail biti poslate instrukcije za resetovanje odnosno pravljenje nove lozinke.

IZBOR SPORTOVA

Možete da izaberete sve mečeve koji kreću u terminima koje Vi želite. Mečevi koji počinju u sledeća 3 sata, 5 sati, 12 sati, 24 sata ili 2 dana. Takođe, možete birati svu ponudu po danima.

         

Klikom na određeni sport, lakše ćete doći do željenih liga odnosno mečeva. Možete prosto kliknuti “izaberi sve” ili pojedinačno birati lige koje želite. Lige koje su crvene, one su označene i predstavljene u ponudi, kada su sive, mečevi iz tih liga neće biti vidljivi u ponudi.

                 

Zvezdice pored sportova, kao i pored konkretnih liga Vam dozvoljavaju uređenje ponude po Vašoj želji. Možete da sortirate sportove kako će Vam se pojavljivati prilikom logovanja na sajt, a takođe možete sortirati i lige koje želite da budu u prvom planu. Kada sortirate po Vašoj želji sportove ili lige, tako će uvek biti prikazano svaki sledeći put kada se ulogujete.

    

IZBOR TIPOVA

Strelicama su označeni tipovi igara koje možete igrati odmah i te igre su uvek ponuđene kada se uđe na sajt, naravno možete pogledati izbor i ostalih tipova i kvota klikom na zeleni krug, npr. za meč pod brojem 319, Amkar – Mordovia S. imate još dodatnih 223 tipova.

LIVE KLAĐENJE

Kada kliknete na link Live dobijete celokupnu ponudu mečeva za live klađenje, imate opciju (crvena strelica) da birate sportove i koji će Vam biti omiljeni sportovi, kada se sledeći put logujete. Plavom strelicom je označeno spisak sportova koji želite da izaberete.

Narandžasta strelica Vam pokazuje da O/U (Over / Under) predstavlja koja je trenutno granica za dati meč, pored su kvote za manje i više.

Da vidite za određeni meč celokupnu ponudu igara kliknite na zeleni krug (crna strelica) i dobijate celokupnu ponudu kvota.

POSLEDNJI MINUT

Tu su Vam ponuđeni mečevi koji su prvi, sledeći po terminima / vremenima odigravanja , imate opciju da birate sport za koji želite da vidite ponudu mečeva (crvena strelica).

TOP MEČEVI

Svakodnevni predlog mečeva koji su najpopularniji za igranje.

BONUS TIP

Imate i bonus mečeve, možete na tiket da stavite jedan meč, uz uslov da imate još minimalno dve utakmice iz liste sa kvotom 1.25 i većom. Svakodnevno imamo u ponudi bonus mečeve, na sajtu Vam uvek stoje, kad kliknete na pogledaj sve, izađe Vam celokupna ponuda mečeva u bonus tipu.

     

SVI TIPOVI

Klikom na ostale igre (crvena strelica), vidite ponuđene sve tipove i kvotu za svaku igru, naravno možete ih sortirati prema Vašim željama, tako da svaki sledeći put kada se ulogujete i otvorite sve ponuđene igre, biće sortirane kako ste i prošli put namestili koristeći zvezdicu pored naziva svih igara.

SASTAVLJANJE TIKETA I VRSTE TIKETA (E – TIKET)

Kada želite da uplatite tiket (već ste odabrali sport i lige koje želite), klikom na kvote one će automatski biti prebačene na Vaš tiket (crvene strelice). Ukoliko želite neke od mečeva da izbrišete sa Vašeg tiketa, to ćete učiniti kada kliknete na crveni iks koji se nalazi pored tog meča (plave strelice). Iznos uplate možete uneti direktno u polje za uplatu, ili povećavati i smanjivati postepeno pomoću crvenog i zelenog parametra (plavi pravougaonik).

 

Kada ste napravili tiket, klikom na UPLATA otvori se novi prozor u kome možete još jednom da proverite sve parametre Vašeg tiketa: mečeve, kvote, uplatu, broj parova, broj kombinacija (ukoliko ste igrali sistemski tiket), ukupnu kvotu i potencijalni dobitak. Tiket možete potvrditi (uplatiti) ukoliko ste ulogovani na Vaš nalog za online klađenje ili, ako nemate nalog, dobiti kod za E-TIKET i sa tim kodom otići na neku od naših poslovnica gde možete uplatiti tiket (potrebno je da taj kod zapišete i date operateru na uplatnom mestu)

  

Sistemski tiket

Kada pravite SISTEMSKI tiket, procedura dodavanja mečeva (kvota) na tiket je identična kao za običan tiket, jedina promena je prebacivanje sa “običan” na “sistemski” tiket (plavi pravougaonik).

Potom se pojavi opcija “početak sistema” i “kraj sistema” i sistem Vam nudi da odaberete koju sistemsku kombinaciju želite da igrate. Kada odaberete željenu kombinaciju, kliknite na OK.

                  

Potom unesite željenu uplatu, kliknite na “UPLATITE TIKET” i pojavice se prozor gde ćete jasno moći videti koji ste sistem odigrali, kao i sve ostale bitne parametre vezane za Vaš tiket. Tiket možete potvrditi (uplatiti) ukoliko ste ulogovani na Vaš nalog za online klađenje ili, ako nemate nalog, dobiti kod za E-TIKET i sa tim kodom otići na neku od naših poslovnica gde možete uplatiti tiket (potrebno je da taj kod zapišete i date operateru na uplatnom mestu).

      

STATISTIKA

Za svaki pojedinačni meč imate statistiku utakmica igranih između ponuđenih rivala, kao i statistiku mečeva tih timova protiv ostalih timova, kliknete na mesto gde je označeno plavom strelicom (za meč 9 iz našeg primera).

Možete videti statistiku u vidu tabela, trenutno rangiranje timova, formu do prethodna 4 kola i tabelu gol razlike.

     

MARKET MOVERS

Možete videti sve trenutne promene kvota, da li su se povećale ili smanjile. Kada kliknete na prikaži sve i kada Vam se otvori ponuda mečeva, kursorom pređete preko kvote i pokaže Vam po datumima promene kvota, zeleno predstavlja veću kvotu, dok crveno manju. 

         

PREDLOG TIKET

Imate u ponudi i predlog tiket, maxbet, bomba i sigurica, bomba je predlog tiket sa odigranim mečevima sa ukupnom velikom kvotom, mogućim preokretima i iznenađenjima, dok je sigurica predlog za tiket koji nema veliku kvotu, ali nudi mečeve na kojima su ponuđeni veliki favoriti.

Birate (plavim strelicama označeno) koji želite tiket da odigrate.

 

       

REZULTATI

Možete da birate pregled rezultata po datumima, broju meča i takmičenjima (plava strelica) i da li će biti pokazani svi rezultati ili samo za uživo mečeve birate na označene linkove crvenim strelicama. Imate i moj izbor za određene mečeve koji Vas zanimaju.

STATUS TIKETA

Možete proveriti status Vašeg tiketa odigranog preko uplatnog mesta.

U prvo polje lis. unosite, primer sa date slike, 50001-LLHLAU-9, a u drugo polje Pin. Unesete pin kod tiketa u ovom primeru bi to bilo 3921.

DOWNLOAD

Na ovoj stranici imate ponuđeno da preuzmete listu za tekuće kolo, svakodnevne dodatke, najave dnevnih prenosa i dnevne dopune.

MOBILNA VERZIJA

Na Vaš nalog možete pristupiti i preko Vašeg mobilnog telefona, ukoliko je telefon sa android platformom sa google marketa (google play store) možete preuzeti našu aplikaciju.

Ukoliko je telefon sa IOS platformom, ili sa Windows platformom, trenutno ne postoji aplikacija, međutim imate mobilnu verziju  sajta, koja je identična kao android aplikacija, preko koje možete da se kladite neometano kao i drugi korisnici koji imaju android aplikaciju. Pristupate tako kada ukucate u browser / pretraživač adresu našeg sajta.

 

MOJ PROFIL

Na Vašem profilu možete videti sledeće stavke:

- Odigrani tiketi

- Transakcije

- Isplata

- Izmena lozinke

- Detalji o korisniku

- Limiti

 

Odigrani tiketi – Imate pregled svih Vaših tiketa, danas odigranih, u poslednjih mesec dana, datum i vreme odigranih tiketa, preglednost svih Vaših tiketa do mesec dana.

Kada ste na Vašem profilu uvek će Vam stajati sa desne strane (označeno sa plavim pravougaonikom) Vaše trenutno stanje i u svakom trenutku imate opciju chat da imate komunikaciju za sva Vaša pitanja sa našim operaterima (plava strelica).

Transakcije – Sve Vaše transakcije od uplaćenog depozita do uplata / isplata na Vaše tikete, imate opciju da birate pregled transakcija od 7 do 30 dana. Na linku gde piše sve imate opciju biranja transferi i klađenje.

Isplata – zakazivanje isplate sredstava sa Vašeg računa, do 40000din, možete odmah da podignete novac, dok za sume veće od 40001din se čeka 24h od trenutka zakazivanja isplate.

Izmena lozinke – u svakom trenutku možete da promenite Vašu lozinku, potrebno je da unesete trenutnu lozinku prvo, i onda novu.

Detalji o korisniku – Tu možete videti sve Vaše podatke, imate mogućnost promene podataka. Pre čuvanja podataka unesete trenutnu Vašu lozinku.

Limiti - Ova opcija Vam omogućava da ograničite iznos novca koji će Vam biti dostupan kao depozit, iznos novca za online klađenje na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou. Takođe možete odrediti najviši iznos gubitka koji možete pretrpeti u određenom vremenskom periodu. Imate opciju da izmenite veličinu sredstava za određeni period koji Vi izaberete.

CHAT - KONTAKT

Imate opciju chat za sva pitanja upućena našim operaterima, kada kliknete na chat otvori se novi prozor gde unosite Vaše ime i e-mail, napomena unosite ispravan e-mail, u slučaju da je chat u nekom trenutku offline, nećete biti u mogućnosti da dobijete odgovor.

   

Ukoliko imate pitanja u vezi online klađenja pišite nam  na: online@maxbet.rs ili izaberite chat sa našim operaterima, koji su dostupni svakog dana od 00-24h. Takođe, možete da nas pozovete na broj telefona 011 44 22 444.

Pitanja koja su direktno vezana za ponudu kvota, tipova, pravila igre, odloženih mečeva, obračuna tiketa i slično šaljite nam na kladionica@maxbet.rs ili pozovite naš info broj 011 44 22 422.

 

ISPLATA NA TEKUĆI

Pored isplate na našim uplatnih mesta imate i opciju da zakažete isplatu na tekući račun. Kada se ulogujete i uđe na profil, postoji opcija Detalji o korisniku, tu se nalazi opcija da se unese broj tekućeg računa, koji jednom unesen ostaje memorisan.

Na slici ispod je označeno gde se upisuje broj tekućeg računa (označeno crvenim strelicama), nakon unosa broja računa mora se uneti i postojeća lozinka (označeno zelenom strelicom) da prihvati unos broja računa.

Isplata

Isplata se vrši na delu Isplata na Vašem profilu (označeno crvenom strelicom na slici).

Postoje dve opcije koje se biraju, opcija Isplata na uplatnom mestu i Isplata na tekući račun, ako izaberete isplatu na uplatno mesto, dobija se pin kod sa kojim idete na matičnu lokaciju i sa ličnom kartom preuzimate isplatu. Izborom isplate na tekući račun, sredstva će biti uplaćena na račun koji je unet pod “detalji o korisniku.

Isplata na uplatno mesto

Na slici se vidi kad se zakaže preko te opcije isplata. Unesete željenu sumu i nakon toga se pojavi pin kod. Plavom strelicom je obeleženo na koju opcija se klikne.

Isplata na tekući račun

Ukoliko želite isplatu preko tekućeg računa, izaberite opciju ''Isplata na tekući račun'' kao što je na slici označeno. Potrebno je da ste prethodno već na Vašem profilu uneli Vaš broj tekućeg računa u opciji ''Detalji korisnika''. Minimalna isplata na tekući račun je 500 dinara.

Za zakazane isplate do 40.000,00 RSD transakcija će biti izvršena u najkraćem mogućem roku, za transakcije preko 40.001,00 RSD i veće čekate 24h od trenutka zakazivanja do prebacivanja sredstava na Vaš tekući račun. Sve zakazane isplate subotom i nedeljom će stići na obradu u ponedeljak, zakazane isplate za vreme praznika će biti obradjene naredni radni dan, sve u zavisnosti od obrade i radnog vremena pošte ili banke.

POŠALJI PRIJATELJU – UPUTSTVO

Kompanija MaxBet Vam omogucava da sredstva sa Vašeg naloga prenesete/prebacite/pošaljete na nalog drugog korisnika.

Uslovi su sledeci:

Potrebno je da u Vašem profilu kliknete na opciju Uplata/Isplata

potom se otvore opcije uplate/isplate kao i opcija „Pošalji prijatelju“

U dato polje (oznaceno zelenom strelicom) unesete željenu cifru (od 20RSD do 500RSD u toku 24h).

Pojavice se kod koji morate poslati korisniku drugog naloga na koji želite da sredstva budu prebacena.

Korisnik koji želi da preuzme sredstva sa Vašeg naloga treba da ukuca taj kod u sledece polje (oznaceno crvenom strelicom):

Potom se pojavi potvrda da je na Vaš nalog prebacen odredeni iznos.