Uplata depozita platnom karticom

Ukoliko birate uplatu depozita Master Card, Maestro ili Visa karticom, pružamo Vam mogućnost da transakcije obavljate na brži i jednostavniji način „Save Card“ opcijom, samo unosom iznosa i potvrde uz eventualnu autentifikaciju od strane banke.
Nakon što ste na vašem profilu odabrali opciju „Uplata platnom karticom“ postupak je sledeći:


Potrebno je u navedeno polje da unesete željeni iznos novca, štiklirate polje „Prihvatam uslove korišćenja“ i potom kliknete na polje "Uplati"


Nakon što ste prihvatili uslove korišćenja i kliknuli na polje „Uplati“, biće prikazane vaše informacije i željeni iznos koji ste uneli. Nakon što ste proverili, možete kliknuti na polje „Nastavi plaćanje“ ili „Odustani“ ukoliko želite da odustanete od uplate.
Klikom na opciju „Nastavi na plaćanje“ potrebno je da unesete broj kartice, datum isteka kartice i CVV kod.
Možete štiklirati polje „Spremi karticu za buduća plaćanja“. Na taj način sebi olakšavate buduća plaćanja, unošenjem samo iznosa i CVV za svaku buduću transakciju.
Kliknite na polje "plati":
Vaša uplata je uspešno izvršena. Za svako naredno plaćanje, postupak je brži i jednostavniji:
Unesete željeni iznos, prihvatite uslove korišćenja, štiklirate polje „Koristite prethodno sačuvane podatke". Potom kliknete polje "plati"
Nakon što ste kliknuli na opciju uplati, proverili vaše informacije i kliknuli na polje „Nastavi na plaćanje“, videćete da je vaša kartica spremna za plaćanje. Potrebno je uneti samo CVV broja kartice i potom izvršiti uplatu klikom na polje „plati".
Brisanje sačuvanih kartica:

Ukoliko se odlučite za brisanje kartica, možete to učiniti na sledeći način:
Kliknite na „ovde“ - naglašenu opciju koja se nalazi na opciji za unos željene cifre:
Potom potvrđujete vašu odluku:
Odabir sačuvanih kartica:

Ukoliko ste sačuvali dve ili više kartica, imate mogućnost odabira kartice prilikom plaćanja. Nakon što ste uneli željeni iznos, proverili informacije i odabranu uplatu, u nastavku plaćanja imate opciju „plati drugom karticom“Klikom na ovu opciju vršite odabir kartice sa kojom želite da izvršite uplatu, potom unesete CVV odabrane kartice i izvršite plaćanje.

Uplata putem tekućeg računa

Na uplatnici unesite željeni iznos i popunite je sledećim podacima

Uplatilac: Ime i prezime, adresa 
Svrha uplate: Uplata na račun igrača 
Primalac: Dan Plus International DOO, Kisačka 82, 21101 Novi Sad 
Računi primaoca:
Addiko: 165-700589113796
AIK: 105-000000001185854
Komercijalna: 205-000000022891118
Poštanska Štedionica: 200-2630480101934-23
Raiffeisen: 265-201031000675178
Banca Intesa: 160-000000044675269
OTP Banka:325-9500700038776-73

Poziv na broj: Vaš JMBG

Napomena:Obrada uplate može zavisiti od banke ili pošte i može trajati par dana.
Sve uplate primljene subotom posle 12h će biti primljene na obradu u ponedeljak.

Primer uplatnice

Primer popunjene uplatnice

Uplata putem iPay vaučera

Kako biste iskoristili elektronski novac koji izdaje iPay See potrebno je da se prijavite na Vaš nalog.
Pristupite stavci "Profil", a potom kliknite na stavku "Uplata/Isplata"
Videćete karticu "Uplatite putem iPay elektronskog novca"
Nakon toga, pojavi se opcija na kojoj ćete moći da unesete E-Money PIN i poslednje tri cifre broja potvrde (slika 1) sa potvrde o izdavanju elektronskog novca.

Primer: Sa predefinisanim iznosom uplate:

Uplata depozita na lokaciji

Uplatu sredstava na Vaš nalog za online klađenje možete izvršiti u bilo kojoj MaxBet lokaciji ( kladionici ) širom zemlje.
Potrebno je da našem operateru na lokaciji navedete Vaš jedinstveni ID broj naloga ili korisničko ime.
MaxBet operater će Vam potom uplatiti željenu sumu novca na online nalog i uručiti potvrdu o uplati sredstava, u vidu slipa koji potpisujete.
Molimo da slip proverite na licu mesta kako biste se uverili da su sredstva uplaćena na Vaš nalog. Ukoliko nemate online nalog možete se registrovati ovde

Aktivacija Freebet vaučera

Ukoliko ste od MaxBet promoterki dobili poklon Freebet vaučer, možete aktivirati bonus prateći sledeća uputstva.
Aktivacija vaučera podrazumeva da ste uspešno prošli proces registracije i prijavili se na Vaš MaxBet online nalog. Nakon prijave, na početnom ekranu aplikacije/sajta kliknite na ikonicu "čovečuljka" u gornjem desnom uglu. Otvoriće Vam se novi prozor sa najbitnijim informacijama vezanim za Vaš profil. Videćete nekoliko opcija od kojih je jedna "uplata/isplata". Kliknite na nju, a potom u okviru novog prozora izaberite opciju "aktivacija vaučera" (označeno crvenom strelicom).

Otvoriće Vam se novi prozor u okviru kojeg unosite šifru i PIN kod vaučera. Šifra i PIN se nalaze na poleđini Freebet vaučera. Ogrebite zaštitni sloj i unesite šifru i PIN u tražena polja. Kliknite dugme "aktiviraj".

Uspešno ste aktivirali Freebet vaučer. Bonus sredstva su Vam dostupna odmah i možete ih koristiti za klađenje, kao i za igranje online kazino igara koje podržavaju opciju igranja Freebet sredstvima.