Online klađenje – pomoć

Registracija naloga

Registracija naloga se vrši na uplatnim mestima MaxBeta ili online na linku Registracija.

Prilikom odluke o registraciji izaberite najbliže uplatno mesto, jer će se isplata budućih sredstava vršiti  isključivo na mestu prve registracije korisnika. Ukoliko je online registracija, mesto prve uplate automatski postaje i Vaša matična lokacija za isplatu. Za eventualno prebacivanje naloga usled promene mesta prebivališta potrebno je podneti zahtev na email online@maxbet.rs.

Radno vreme

Radno vreme online klađenja za uplatu tiketa je od 00-24h.

Radno vreme kladionica za uplatu i isplatu sredstava je od 09-23h.

Ukoliko sredstva uplaćujete putem uplatnice u pošti ili banci, imajte na umu da sve uplate primljene subotom posle 12h će biti primljene na obradu u ponedeljak.

Način registracije

Potrebno je da kod sebe imate ličnu kartu. Na uplatnom mestu ćete dobiti registracionu formu koju je potrebno popuniti i nakon toga predati operateru uz Vašu ličnu kartu. Nakon toga operater će Vaše podatke uneti u sistem. U međuvremenu, na Vašu email adresu stiže poruka o dovršetku registracije. Setovanje Vaše nove lozinke ćete dovršiti klikom na link koji se nalazi u njenom sadržaju. MaxBet ne odgovara za Vašu email lozinku i njen gubitak.

Online registracija, popunite podatke koji se nalaze na sledećem linku: Registracija , obratite pažnju na tačnost podataka (posebno, ime i prezime, broj LK, e-mail adresa i JMBG). Podaci će se proveravati prilikom prve uplate na uplatnom mestu, ukoliko podaci nisu dobro uneti, postoji mogućnost da neće biti preneta sredstva na Vaš nalog.

Predlog: Ne postavljajte istu lozinku kao na Vašem email nalogu. Kreirajte čvrstu lozinku sa više karaktera u kombinaciji slova i brojeva, kako bi se sprečio bilo kakav vid zloupotrebe..

Logovanje

Prilikom logovanja obratite pažnju na unos velikih i malih slova, jer Vam sistem neće dozvoliti logovanje ukoliko pogrešite prilikom unosa slova.

Zaboravili ste lozinku?

Ukoliko ste zaboravili lozinku, idite na prijava i kliknite na tekst izgubljena lozinka. Na Vašu email adresu će ubrzo stići instrukcije za resetovanje lozinke.

Isplata sredstava

U delu moj profil izaberite opciju isplata. Nakon toga unesite sumu željene isplate i potvrdite na OK. Program će generisati PIN kod isplate, koji morate da zapamtite kako biste ga uz ID broj Vašeg naloga preneli operateru na našem uplatnom mestu. Podizanje sredstava je dozvoljeno samo uz Vaše lično prisustvo i obaveznu proveru lične karte, i sve to u cilju Vaše zaštite.

Ako ste se predomislili i ne želite da podignete sredstva, izaberite redom sledeće opcije Profil – Isplata – Otkaži zahtev za isplatu. Vaša rezervisana sredstva će preći na stanje računa.

Napomena: Isplate iznosa do 40.000 dinara možete da podignete odmah na uplatnom mestu na kojem ste se registrovali. Isplate preko 40.001 dinara možete da podignete tek nakon isteka 24 sati od trenutka kreiranja Vašeg zahteva za isplatu.

Parametri uplate i isplate za online klađenje

Minimalna uplata depozita je 20 dinara
Minimalna uplata po tiketu je 20 dinara
Maksimalna isplata po tiketu je 5.000.000 dinara
Minimalna isplata avansa je 500 dinara

Verifikovanje dobitnih tiketa na online klađenju

Za najaktuelnije lige rezultati će biti obrađeni nakon isteka 5 do 10 minuta od službeno objavljenih rezultata. Za druge lige rezultati i verifikacija tiketa mogu da kasne u obradi od 10 do 30 minuta, dok za niže lige potvrda može da kasni i do 5 sati nakon isteka regularnog toka utakmice. MaxBet zadržava pravo promene rezultate u skladu sa našim  pravilima igre i zvaničnim rezultatima.

Pomoć

Ukoliko imate pitanja u vezi online klađenja pošaljite nam upit na: online@maxbet.rs ili izaberite chat sa našim operaterima, koji su dostupni svakog dana od 00-24h. Takođe, možete da nas pozovete na broj telefon 011 44 22 444.

Pitanja koja su direktno vezana za ponudu kvota, tipova, pravila igre, odloženih mečeva, obračuna tiketa i slično šaljite nam na kladionica@maxbet.rs ili pozovite naš info broj 011 44 22 422.

MaxBet prava

MaxBet zadžava pravo da primi opkladu u celosti, da ponudi korisniku novi novčani iznos uplate na tiketu ili da u potpunosti odbije opkladu.

MaxBet bez obrazloženja, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, može igraču da ponudi drugačiju kvotu od prvobitno definisane u ponudi koja je na sajtu; kvota može biti umanjena ili čak uvećana. Ova promena je vidno obeležena, a igrač sam odlučuje da li će je prihvatiti.

Ukoliko prihvatite opkladu važe opšta pravila igre .