Igraj i sakupi FREEBET

 

Avgust u MaxBetu je upravo postao spektakularan. Vaša omiljena promocija se vraća!

Od sada uplata tiketa donosi ti FREEBET bodove!

KAKO?

Uplati tiket i dobijaš od 5% do 16,5% FREEBET bonusa.

PROCENAT VREDNOSTI UPLATE NA TIKETU PREBACUJE SE NA TVOJ FREEBET NALOG!

PROCENAT SE PREBACUJE BEZ OBZIRA NA STATUS TIKETA

PRIMER:

Uplatite tiket koji ima 5 parova i minimalnu ukupnu kvotu 5.00 za 1000RSD.

Dobijate: 1000RSD x 5.00% = 50RSD na FREEBET nalogu.

PRAVILA i USLOVI:

 1. Na akciju “Igraj i osvoji Freebet” (u daljem tekstu: akcija) se primenjuju sva važeća opšta pravila i uslovi MaxBet kladionice.
 2. Akcija “Igraj i osvoji FreeBet” je važeća od 21.08..2019. od 00:00:00 do 23.09.2019. do 23:59:59 časova.
 3. U akciji mogu učestvovati samo igrači registrovani na www.maxbet.rs
 4. Akcija je ograničena na sportsko klađenje – live i prematch događaji, kao i virtuelne igre: virtuelni tenis, virtuelna košarka i virtuelni fudbal (World Cup, National Cup, VL League, i VFL League).
 5. U akciji automatski učestvuju svi online tiketi (tiketi uplaćeni putem interneta na maxbet.rs) koji ispunjavaju uslov, a uplaćeni su u toku trajanja akcije.
 6. Uslovi akcije:
  Minimalni broj događaja na tiketu je 5.
  Minimalni proizvod kvota na tiketu je 5,00.
  Minimalni ulog po tiketu je 50 RSD.
  U akciji ne učestvuju sistemski tiketi, dvoznaci, troznaci i višeznaci.
 7. Tiketi koji ne zadovoljavaju jedan ili više uslova, biće izuzeti od učestvovanja u akciji.
 8. Tokom trajanja akcije, igraču će biti dodeljena freebet sredstva, za svaki tiket koji ispunjava uslove akcije (6. član), bez obzira da li će ishod odigranog tiketa biti dobitan ili gubitan.
 9. Odigrani tiketi koji učestvuju u akciji su označeni sa kodom APP7. Tiketi koji ne sadrže navedeni kod se neće smatrati tiketima koji učestvuju u akciji.
 10. Procenat freebet sredstava koji se dodeljuju igraču za tikete koji učestvuju u akciji, tokom trajanja akcije, zavisi od broja događaja na tiketu i prikazani su u tabeli iznad.
 11. Iznos freebet sredstava koja se dodeljuju na račun igrača, zavise od broja odigranih događaja i uplaćenog iznosa na tiketima koji učestvuju u akciji.
 12. Iznos Freebet sredstava će automatski, odmah po uplati tiketa koji učestvuje u akciji, biti dodeljen na Freebet račun igrača.
 13. Iznos Freebet sredstava se računa prema navedenoj tabeli (član 10.). Na iznos osvojenog Freebeta direktno srazmerno utiče iznos uplate na tiket kao i broj odigranih događaja na tiketu koji učestvuje u akciji, i to prema navedenim procentima.
 14. Na Freebet bonus osvojen tokom trajanja akcije primenjuju se sva aktuelna pravila za Freebet sredstva.
 15. Iznos freebet bonusa igrač može iskoristiti za sportsko klađenje, ili igranje kazino igara koje podržavaju Freebet uplate.
 16. U akciji ne učestvuju tiketi koji su uplaćeni Freebetom, već isključivo tiketi uplaćeni pravim novcem.
 17. MaxBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni aktuelnu akciju u celini ili jednim delom.
 18. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne akcije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje akcije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zlouptrebu pravila akcije, bonusa ili prevare.

Igraj, jer život je igra!

POČNI DA SKUPLJAŠ – ODIGRAJ TIKET

I DALJE NEMAŠ NALOG? REGISTRUJ SE OVDE