“CASH OUT” – PREVREMENA ISPLATA

Prevremena isplata (u daljem tekstu “Cash Out”) je opcija koja igračima pruža mogućnost isplate sredstava (novca) pre samog početka odigranih mečeva kao i u toku trajanja mečeva odigranih na tiketu, odnosno dokle god je status odigranih mečeva i tipova aktivan i nepoznat, tj. nezavršen.

Opcija “Cash Out” nije dostupna za tikete koji imaju status pali, odnosno mečevi čiji su tipovi promašeni.

Kada se opcija “Cash Out” realizuje (završi) isključivo je merodavna konačna isplata koju je igrač prihvatio, a naknadni i konačni rezultati nemaju nikakav uticaj na već prihvaćenu isplatu.

“Cash Out” opcija je dostupna na svim našim uplatnim mestima, kao i na našoj internet stranici www.maxbet.rs, odnosno preko naših mobilnih aplikacija.

MaxBet neće biti odgovaran ako opcija “Cash Out” nije dostupna iz tehničkih razloga. Prikaz “Cash Out-a” će biti vidljiv bez obzira da li je dostupna ili ne.

VAŽEĆA PRAVILA I USLOVI ZA “CASH OUT” OPCIJU:

* Odluka za iznos koji je ponuđen kao “Cash Out” od strane MaxBet-a zavisi od performansi izbora igrača, može biti veći ili manji od prvobitne uplate (uloga) i koji igraču omogućava garantovanu dobit ili minimizira potencijalni gubitak, a zavisi od više faktora:

1. Vreme uplate tiketa
2. Visine uloga (uplata)
3. Broja odigranih mečeva na tiketu i njihove vrednosti, odnosno ukupnog koeficijenta (kvote)
4. Broja mečeva koji nisu počeli i njihove trenutne vrednosti ponude, odnosno ukupnog koeficijenta (kvote)
5. Broja pogođenih mečeva i njihove vrednosti, odnosno ukupno pogođeni koeficijent (kvote)
6. Broja mečeva koji su u toku i njihove trenutne vrednosti ponude koeficijenta (kvota)
7. Bonusa na broj odigranih parova (mečeva)
8. Bonusa na broj pogođenih parova (mečeva)
9. Ostvarenih benefita na uplatu tiketa (akcije, vaučeri, freebet bonusi i drugo)
* MaxBet nema obavezu da svaki upućeni zahtev za “Cash Out” od strane igrača i prihvati.
* Igračima je jasno naznačena liga, par i tip na kome je “Cash Out” opcija moguća koja će uvek biti prikazana u vidu ikonice kao na slici

* Igrač nije u obavezi da svaki ponuđeni iznos za “Cash Out” i prihvati.
* Igrač je limitiran sa brojem pokušaja upućenih zahteva koje može poslati u određenom vremenu, u zavisnosti od samog statusa mečeva koji se nalaze na uplaćenom tiketu i biće transparentan na samom tiketu

* Ukoliko je tiket odigran sa FreeBet sredstvima, “Cash Out” isplata će biti izvršena na nači propisan pravilima za FreeBet. Primer: Freebet uplata 100,00 rsd ponuđena “Cash Out” isplata 500,00 rsd, 100,00 rsd se vraća na nalog igrača u FreeBet sredstvima, a razlika u iznosu dobitak umanjen za uplatu (400,00 rsd) se prebacuje na finansijska sredstva igrača.

* Jednom naplaćeni tiket putem “Cash Out” opcije ne može se poništiti niti ponovo naplatiti.

* Zbog eventualnih tehničkih problema kao i u slučaju očigledne greške u ponudi za opciju “Cash Out”, MaxBet zadržava pravo da suspenduje eventualnu isplatu, da izvrši korekciju ponude kvota za određene mečeve koje su bile u momentu poslatog zahteva za isplatu, kao i da na osnovu toga ispravi iznos za isplatu na način kako je to predviđeno.

* Svaki pokušaj neregularne naplate tiketa putem opcije “Cash Out-a”, kao i zloupotreba bilo kog njegovog dela od strane igrača strogo je zabranjena. U tom slučaju, MaxBet zadržava pravo da retroaktivno (naknadno) suspenduje eventualnu isplatu, odnosno da izvrši povraćaj sredstava koja su neregularno isplaćena igraču koji je opciju zloupotrebio na bilo koji način (primer: isplaćen “Cash Out” na tiket koji je u momentu zahteva već bio gubitan, isplaćen “Cash Out” usled pogrešne obrade rezultata na bilo kom meču u  ponudi, pokušaj prevremene isplate tiketa odigranih sredstvima koja su dobijena na osnovu ostvarenog bilo kog benefita i slično).

DODATNA OBJAŠNJENJA:

Kako uputiti zahtev za “Cash Out” na uplatnom mestu?

– Igrač na uplatnom mestu je u obavezi da operateru priloži odigrani tiket za koji zahteva “Cash Out”.
Operater zadržava tiket i sistemski prosleđuje zahtev nakon čega dobija tačno precizirani iznos koji je ponuđen za prevremu isplatu i koju igrač može da prihvati ili da bez ikakve obaveze odbije u roku od 15 sekundi. Za sve odigrane tikete može se zahtevati “Cash Out” isključivo na uplatnom mestu gde je tiket i uplaćen. Ukoliko igrač odbije “Cash Out” ponudu operater mu vraća priloženi tiket, a ako prihvati “Cash Out” isplatu operater zadržava tiket a igrač dobija potvrdu o isplati (isplatni listić).

Kako uputiti zahtev za “Cash Out” opciju preko internet klađenja na www.maxbet.rs odnosno preko mobilnih aplikacija?

– Da bi igrač uputio zahtev za “Cash Out” preko internet klađenja na www.maxbet.rs ili mobilnih aplikacija mora biti ulogovan na svom korisničkom nalogu. U pregledu odigranih tiketa se za svaki tiket pojedinačno, nalazi info dugme (ikonicu) za “Cash Out” opciju. Klikom na “Cash Out” ikonicu upućuje se zahtev za prevremenu isplatu. Ulogovani korisnik potom dobija kao povratnu informaciju iznos isplate koji je ponuđen za “Cash Out” i koju može da prihvati ili da bez ikakve obaveze odbije, ili informaciju da za odigrani tiket ne postoji “Cash Out” ponuda.

kliknite na sliku za veći prikaz