Poznati svi dobitnici velikog Ford takmičenja

Nakon skoro dva meseca, nebrojenih tiketa, skakanja od sreće i čupanja kose u trenucima nervoze i neizvesnosti, poznati su svi dobitnici takmičenja “Budi igrač i osvoji Ford Ranger” !

I nagrada – kvota 38.720

Ključevi moćnog Ford Ranger-a idu u ruke Ivana Krstića koji je suvereno vladao rang listom skoro mesec dana. Odigrao je tiket kakav se retko viđa. Pored toga što su ga “poeni igrača” učlanili u klub milionera, doneli su mu i ključeve neverovatnog gradskog terenca. Svaka čast majstore!

II nagrada – kvota 8.873

Neverovatno dramatičan poslednji dan takmičenja obeležila je definitivno Miljana. Ona je bukvalno nekoliko sati pre zvaničnog završetka takmičenja prigrabila Ford Fiestu tako što je bila dovoljno hrabra da odigra tiket sa osam mečeva, od kojih su na dva meča kvote bile 13.50 i 14.00! Sreća prati hrabre! Zaslužila je da se voza prelepim Fordom.

III nagrada – kvota 6.701

Dominaciju dama nastavila je Dragana iz Varvarina. Pre samo nekoliko sati ona je već pravila planove za letovanje i birala rute po kojima bi krstarila novim automobilom. Ipak, kao i u svakom takmičenju, iznenađenja su uvek iza ćoška. Miljana joj je uzela drugo mesto, a Dragana će ipak na poklon dobiti najtraženiji i najskuplji telefon današnjice.

Čestitamo svim dobitnicima!