Možda baš ti osvojiš Kraljevski tretman!

Početak leta, Svetskog prvenstva i ostvarenja tvojih snova. Uz malo sreće MaxBet će ti finale ovog Mundijala učiniti posebnim. Možda baš ti osvojiš put do Novog Sada, boravak u luksuznom Hotelu Park uz slasnu večeru, opuštanje u Spa centru i uživanje u finalu Svetskog prvenstva na kraljevski način u MaxBet kladionici u Hotelu Park.

KRALJEVSKI-TRETMAN-Sajt
Pravila su i više nego jednostavna. Na našoj facebook stranici ćemo objavljivati sliku za svaku utakmicu na Mundijalu i sve što je potrebno da uradite jeste da u komentaru slike prognozirate tačan rezultat. Postoje dva načina da osvojite bodove… Ukoliko pogodite tačan rezultat osvajate 3 boda, dok 1 bod osvajate u slučaju da pogodite samo konačan ishod utakmice. Dovoljno je da napišete samo tačan rezultat, koji vam automatski određuje i konačan ishod.

Bodovi se tokom prvenstva sabiraju, a uvid u trenutni plasman ćete u svakom momentu imati na našem sajtu. U slučaju istog broja bodova, pobednika ćemo odlučiti žrebom. Važno je navesti i činjenicu da ćete nakon grupne faze takmičenja uz tačan rezultat moći prognozirati i minut prvog gola. Tako ćemo završnicu takmičenja učiniti dodatno zanimljivijom i neizvesnijom, pošto ćete u slučaju pogađanja tačnog rezultata i minuta prvog gola osvojiti čitavih 10 bodova! Međutim, nakon grupne faze možete da birate da li ćete ići na sigurniju varijantu (gađanje samo tačnog rezultata) ili ćete pokušati da rizikujete gađanjem i tačnog rezultata i minuta prvog gola (ništa ne osvajate u slučaju da jednu od dve navedene stavke ne pogodite).

NOVO: Kako ne bi došlo do bilo kakve zabune, gledaćemo samo regularni deo utakmice, jer nas po pitanju takmičenja ne zanima šta se dešavalo u produžecima ili penalima. U slučaju da tipujete 0:0 kao konačan rezultat, nemate pravo tipovanja na vreme prvog gola…

Takođe, svako ko pogodi tačan rezultat osvojiće i 100 bonusa na računu za avansno klađenje. Da biste ostvarili pravo na pomenuti bonus, neophodno je da imate pet pogođenih rezultata u toku prvenstva. Tada ostvarujete pravo na 500 bonusa, koji će biti pridodati na Vaš račun za avansno klađenje u MaxBetu. U slučaju da pogodite ponovo pet tačnih rezultata, ostvarićete isti bonus u iznosu od 500 dinara (što znači da ukupno 10 pogođenih rezultata donosi 1.000 bonusa za avansno klađenje).

Posebno će se voditi pažnja oko regularnosti takmičenja.

Posetite našu facebook stranicu klikom na OVAJ LINK i očekujte svakodnevno najave mečeva u vidu slika gde ćete ostavljati vaše prognoze.

Trenutni plasman je prikazan na tabeli.

* Za igrače koji nisu iz Novog Sada organizujemo prevoz iz bilo kog dela Srbije. U nagradu je uključeno noćenje za dve osobe sa doručkom, večerom i upotrebom spa centra (saune i bazena). 

3 Comments

 1. Uroš

  12.06.2014. at 16:00

  Bravo za Max, najjaci ste!!!!!!!

 2. Nemanja

  14.06.2014. at 09:44

  Stvarno full!

  Samo tako nastavite!!!

 3. pedja

  10.07.2014. at 12:46

  kakva je situacija samnom, posto nisam upucen u rad sajta. imam li kakvu nagrdu za sinocni pogodjeni tr

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *